За BODEX

BODEX е производител на полуремаркета от гр. Szczerców, Полша. Основан е през 1991 г., когато полската индустрия за ремаркета е в застой. По това време BODEX не са имали конкуренти в Полша, а чуждестранните производители тепърва са навлизали на полския пазар.

Производството стартира с полуремаркета – самосвални и фургони. Висококачествени продукти на марката бързо предизвикват интерес. Непрекъснатото увеличаване на гамата от модели и подобряването на вече разработените продукти довежда до по-високи продажби. През 2004 г. фабрката се разширява, а също така е модернизирано и производството. Построени са нов склад, производствено хале и нови камери за боядисване, но освен това е обновен и машинният парк.

BODEX произвежда много видове превозни средства, включително самосвали, нископодови ремаркета, ремаркета с подвижен под, самосвали със система за издухване, ремаркета с теглич, цистерни, контейнеровози, бордови с щора, фургони, ремаркета за дървен материал и шасита за допълнително надстрояване. BODEX продължава да увеличава продуктовата си гама и да подобрява произвежданите в момента видове превозни средства.

BODEX е изключително гъвкав спрямо нуждите на клиента производител. Способен е да изпълни всяко изискване, независимо колко сложно е изпълнението.