BG Trucks – Дилър на BODEX Trailers

Ремаркета, полуремаркета и каросерии за товарни автомобили

BG Trucks – Дилър на BODEX Trailers

БГ Тракс ЕООД е дилър на полския производител на ремаркета и полуремаркета BODEX.

BODEX основана е през 1991 г. в гр. Szczerców, Полша, когато местната индустрия за прикачна техника е в застой. По това време компанията не е имала конкуренти в Полша, а чуждестранните производители тепърва са навлизали на полския пазар.

Производството стартира с полуремаркета – самосвални и фургони. Висококачествени продукти на марката бързо предизвикват интерес. Непрекъснатото увеличаване на гамата от модели и подобряването на вече разработените продукти довежда до все по-високи продажби. През 2004 г. фабрката се разширява и е модернизирано и производството. Построени са нов склад, производствено хале и нови камери за боядисване. Обновен е и машинният парк.

BODEX произвежда много видове превозни средства, включително самосвали, нископодови ремаркета, ремаркета с подвижен под, самосвали със система за издухване, ремаркета с теглич, цистерни, контейнеровози, бордови с щора, фургони, ремаркета за дървен материал и шасита за допълнително надстрояване. Компанията винаги се движи в крак с времето и непрекъснато подобрява и увеличава продуктовата.

BODEX е изключително гъвкав спрямо нуждите на клиентите. Инжинерите във фабриката са способни да изпълнят всяко тяхно изискване, независимо колко сложно е изпълнението.

bgtrucks.com

Image 11 of 11